Amelander Kaap Fletcher hotel

Informatie over Amelander Kaap Fletcher hotel Ameland.

booked.net

5. Hotel Amelander Kaap Fletcher

3/5

De Amelander Kaap hotel Ameland is een hotel met eenvoudigere en luxere kamers. De eenvoudigere zijn enigszins gedateerd maar zijn voorzien van tv en gratis WiFi. De luxere zijn uitgebreid met balkon of terras, eigen keuken en woon- eetgedeelte. Het hotel kent veel aspecten. Een verwarmd zwembad, een solarium en een sauna. De laatste 2 zijn te gebruiken met een kleine toeslag. Gebruik maken van de tennisbaan en/of golfbaan kan ook. 

Het hotel is vlakbij de Noordzee. De duinen, het strand en de zee bevinden zich op loopafstand. In het eigen a-la-carterestaurant kun je heerlijk ontbijten, lunchen of dineren. Ook is er nog een brasserie-lounge, waar je gezellig bij de open haard een drankje of snackje kunt nuttigen.

De reviews van dit bedrijf zijn over het algemeen prima. Dat er geen airco is en dat het hotel redelijk gedateerd is, weerhoudt de bezoekers niet om er nog eens terug te komen. De locatie is top, je bent zo op loopafstand bij veel restaurants en winkeltjes. Veel gasten verwachten wel iets meer waarde voor het geld in een 4-sterren hotel. Het ontbijt zijn de gasten wel lovend over. Een ruime keus, vers en een goede smaak. Qua personeel wordt een aantal keer geklaagd over onderbezetting, maar vriendelijk blijven ze altijd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

Amelander Kaap hotel Ameland laatste social updates

Wat is jouw ervaring met het Amelander Kaap hotel Ameland