De Berkenhof hotel Ameland

Informatie over De Berkenhof hotel Ameland.

booked.net

6. De Berkenhof appartementen Ameland

5/5

De Berkenhof Ameland is een mooi appartementencomplex, gelegen tussen het dorp Nes en de stranden van Ameland. Ze hebben 2, 4 en 6 persoonsappartementen en 4 persoonsbungalows. De Berkenhof biedt zelfstandige appartementen en suites met gratis WiFi, de wifi code kunt u eenvoudig ophalen bij de receptie. 

De appartementen en suites zijn voorzien van extra grote bedden van 220 centimeter en een volledig compleet uitgeruste keuken. Ze hebben allemaal een eethoek en een zithoek met een televisie. Sommige appartementen hebben haar eigen keuken. Het gezellige centrum van het dorp Nes ligt op loopafstand van De Berkenhof en is gemakkelijk te bereiken. Het hotel ligt aan het strand. De omgeving leent zich ook uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Ontbijten kan lekker op de kamer. 

Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein van de Berkenhof. Voor de jeugd is er leuke speelweide aanwezig. De Berkenhof beschikt over een eigen fietsverhuur. U kunt ook gebruik maken van de wasservice, zodat u altijd beschikt over lekkere schone was. Er is helaas geen lift aanwezig in de Berkenhof. Houdt wel rekening met de borg van € 50,-. Deze krijg je uiteraard volledig terug na de kamer inspectie. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email

De Berkenhof hotel Ameland laatste social updates

Wat is jouw ervaring met de Berkenhof appartementen Ameland?