Dolores hotel Ameland

Informatie over Dolores hotel Ameland.

booked.net

3. Dolores hotel Ameland

4/5

Hotel Dolores Ameland

Sterren: ★★★

 
Adres: Yme Dunenweg 1 

Postcode & plaats: 9161 BZ Hollum
Telefoonnummer: (+31) 0519-554520
E-mail: info@hoteldolores.nl

Inchecken: 14:30 uur tot 22:00 uur
Uitchecken tot: 10:30 uur

Openingstijden Hotel Dolores Ameland

Maandag: 00:00 uur – 23:59 uur
Dinsdag: 00:00 uur – 23:59 uur
Woensdag: 00:00 uur – 23:59 uur
Donderdag: 00:00 uur- 23:59 uur
Vrijdag: 00:00 uur – 23:59 uur
Zaterdag: 00:00 uur – 23:59 uur
Zondag: 00:00 uur – 23:59 uur

Voorzieningen hotel Dolores Ameland

 Gratis WiFi
 Gratis ontbijt
 Gratis parkeren
 Wellnesscentrum
 Bar
 Restaurant
 Kindvriendelijk
 Rookvrije accommodatie
✓ Huisdiervriendelijk
 Roomservice
 Rolstoeltoegankelijk

Dolores hotel Ameland is een fijn en knus hotel in het centrum van Hollum. De kamers zijn schoon en netjes. Als je kinderen hebt dan kun je het beste de superior kamer boeken want dan heb je net iets extra ruimte. Ontbijten kan je op de kamer doen, al het lekkers wordt in een mandje bij de kamer gezet. En als je lang wilt uitslapen dan legt de huishouding gewoon de handdoeken etc. netjes voor je deur. Net als het ontbijt, dat in een leuk mandje voor je deur gelegd wordt. Je hoeft je niet te haasten naar een ontbijtzaal, maar kunt in alle rust je ontbijtje op de kamer nuttigen. Ook ideaal dat er een koelkast en koffiezetapparaat in de kamer aanwezig is.

Het hotel heeft ook een heel goed restaurant. Geduldig personeel (was bij ons wel nodig), die altijd vrolijk blijven en met ons mee dachten. We kregen een grote portie die we net niet helemaal op kregen. De Mexicaanse uitstraling is tot in de kleinste details in het restaurant verwerkt. Ontzettend leuk gedaan. In het restaurant kun je American steaks, tapas of Mexicaanse specialiteiten als Fajitas, Taqueria en Platillos Mexicanos krijgen. Ook zijn er speciale menu’s voor de kids. Gewoon ontbijten kan er ook. Voor slechts € 13,50 kun je lekker onbeperkt ontbijten.

Voor dit hotel hebben we ook even opgezocht hoe andere mensen dit hotel hebben ervaren. Wat het meeste naar voren komt, is de leuke manier van het ontbijt bezorgen. Dat er in de ochtend een mandje klaar staat. Ook het personeel wordt geprezen en als gastvrij en zeer vriendelijk ervaren. De kamers worden als ruim en schoon beoordeeld. Dat de huisdieren mee mogen, wordt ook zeer gewaardeerd. De locatie krijgt ook een goed cijfer, dichtbij het strand en in harte Hollum. Fietsend kun je vanaf dit hotel ook overal komen.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Dolores hotel Ameland laatste social updates

Wat is jouw ervaring met Dolores hotel Ameland?