Hotel Nobel

Informatie over hotel Nobel.

booked.net

1. Hotel Nobel

5/5

Over Hotel Nobel

Hotel Nobel Ameland vind je middenin het pittoreske dorpje Ballum op Ameland. Wanneer je hier aankomt en je door de eeuwenoude straatjes loopt, waan je je even terug in de tijd. Maar eenmaal binnen bij Hotel Nobel, verandert dat gevoel al snel. Het hotel en restaurant ademen helemaal de sfeer van nu. Heerlijk borrelen en genieten bij de open haard. Ben je opzoek naar een Hotel op Ameland dat is dit onze keuze.

Heerlijke bedden, een goede keuken, vriendelijk personeel, lekkere koffie en een super gezellige bar waar je tot in de late uurtjes kan lachen en beleven. Door de centrale ligging kan je overal naar toe. Hotel Nobel Ballum ligt tussen Hollum en Nes in. In Ballum zelf is er ook veel te doen, je hebt er Nobels Nostalgisch museum, Skydive Ameland, het vliegveld van Ameland, het zwembad van de Schalken, het Ballumer Bos, de Amelander duinen, het brede Amelander strand, het gezelligste Cafe van Nederland (2009) dit Cafe zit in Hotel Nobel.

Nobeltje

Wist je dat Hotel Nobel ook bekend staat om haar eigen drankje? Je hebt misschien wel eens gehoord van een ‘Nobeltje‘. Wanneer je dit hotel bezoekt, kan het niet missen dat je een heerlijk Nobeltje likeur aangeboden krijgt. Een Nobeltje kopen kan je bij de bekende slijterijen zoals bijvoorbeeld Gall en Gall of in de Nobeltje webshop.

Meer Nobel

Gastvrij en vlotte bediening, top service en goed personeel, gratis gevulde minibar, zalige koffie, fijne moderne kamer, sfeervolle bar, uitstekende keuken, veel privacy en heerlijke bedden. Dat zijn slechts een paar van de honderden positieve reviews. Precies zoals wij het ook hebben ervaren.

Hotel Nobel staat ook regelmatig in de Terras top 100 en de koffie top 100. Eigenlijk is alles in en aan dit hotel “erg” goed te noemen. Met stip op 1 onze aanrader voor uw hotel op Ameland. Hotel Nobel heeft ook nog een andere vestiging. Klik hier voor Hotel Nobel Ameland Kerk.

Zoek je een Hotel Nobel Ameland aanbieding? Kijk dan eens op de Facebook pagina of Google resultaten.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Hotel Nobel Ameland laatste social updates

Wat is jouw ervaring met hotel Nobel Ameland?