Van Heeckeren hotel

Informatie over van Heeckeren hotel Ameland.

booked.net

2. Van Heeckeren hotel Ameland

5/5

Van Heeckeren hotel Ameland

Het Van Heeckeren hotel Ameland is gelegen in het centrum van Nes (Ameland), op slechts 10 minuten lopen van het strand. Het hotel heeft 54 mooie luxe kamers. Lekker lang uitslapen is hier meestal mogelijk. Dit hotel heeft vriendelijk personeel en een uitmuntende service. Het is onze nummer 2 van Hotels op Ameland.

Het hotel ligt in hartje Nes. Naast een hotel heeft het bedrijf ook een strandclub, café en een restaurant. Moderne kamers met een Frans balkonnetje of terrasje. Van alle makken voorzien. Flatscreen-tc, minibar, thee- en koffiefaciliteiten, bad, douche, föhn, toiletartikelen, en noem het maar op.

Dichtbij het hotel op zo’n anderhalve kilometer vind je het strand. Lopend ben je zo’n 20 minuten verwijderd van de veerboot. Het restaurant is wel 150 meter lopen, maar staat bekend als een uitstekend restaurant. Op diezelfde locatie bevindt zich ook het Grand Café. Inclusief verwarmd terras.

Onze ervaring met van Heeckeren hotel is zeer positief. Dit wordt ook bevestigd door de reviews die we hebben opgezocht om een indruk te wekken hoe anderen het hotel ervaren. Van de kleine 2500 die we konden vinden, zijn er slechts 2 die het hotel een 1 geven. Dat ook nog eens privé omstandigheden waren, waar het hotel weinig invloed op had.

Van Heeckeren Hotel Ameland arrangement

Zoek je een Van Heeckeren Hotel Ameland arrangement? Klik dan op de link en kijk of er wat voor je bij zit.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Van Heeckeren hotel Ameland laatste social updates

Wat is jouw ervaring met Van Heeckeren hotel Ameland?