WestCord Noordsee hotel Ameland

Informatie over WestCord Noordsee hotel Ameland.

booked.net

4. WestCord Noordsee hotel Ameland

4/5

WestCord Noordsee hotel Ameland is een van de vele hotels uit de WestCord groep. Al heeft het een Internationale uitstraling, toch is het een nationaal bedrijf. Bij de boot staat er een eigen WestCord bus op je te wachten. Eenmaal aangekomen in de lobby wordt je gelijk goed geïnformeerd. Onder andere over een eigen kidsclub, evenementen op Ameland en informatie over de omgeving. De nieuw gerenoveerde kamers zien er prachtig uit en hebben een heerlijke regendouche. Het Nespresso apparaat op de kamer zorgt voor heerlijk koffie en het bed ligt heerlijk. 

Het hotel ligt op een mooie locatie tussen het dorpje Nes en het Noorzeestrand. Met ongeveer 7 minuten ben je in het Centrum van Nes en met 7 minuten sta je aan de Noordzee. Het Hotel telt 120 hotelkamers en appartementen die geschikt zijn voor families met een balkon of een terras. Er is een verwarmd binnenzwembad en sauna aanwezig. Het hotel restaurant heet Mr. Sandman en daar vind je veel regionale producten. Chef-kok Taco Boersma, verkozen tot de beste van Ameland, zorgt samen met zijn team voor een heerlijk gerecht op je bord. 

Uiteraard checken we voor dit hotel ook weer even de andere recensies. Met een dikke voldoende wordt dit hotel als ‘zeer goed’ ervaren. Wat ons opvalt is dat er veel gezinnen met kinderen en huisdieren in het hotel verblijven. Deze gezinnen zijn uiterst positief. Mooi ruime moderne kamers, prettige sfeer, vriendelijk personeel, veel leuke dingen op loopafstand en het zwembad valt in goed de smaak. Ook het ruime aanbod van arrangementen wordt zeer op prijs gesteld door de bezoekers.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

WestCord Noordsee hotel Ameland laatste social updates

Wat is jouw ervaring met WestCord Noordsee hotel Ameland?